EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18066

Bijdrager:

Jaar:

1953

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

216 Bloemenplein

Straat:

Versantvoortstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Versantvoortstraat

Beschrijving

Noud Lamers heeft aangebeld bij zijn bruid in de Versantvoortstraat, hoek Ericastraat.


Geplaatst op

03-12-2008

Reacties:

Datum: 03-12-2008
Naam: Jeanne van Turnhout-Kollenburg  
img

Leuke foto, deze Noudje is dus getrouwd met mijn nichtje Annie. Wat mooi als je die huizen in de oude staat ziet met die luikjes bij de ramen. Daar kan anno 2008 toch niet tegen aan ha ha.


Datum: 14-02-2009
Naam: Sjef van Gestel  
img

En dit Noudje is getrouwd met mijn buurmeisje. Het doet wel wat, onze oude buurt. Wij hebben er heel wat beleefd.


Datum: 03-08-2009
Naam: Wim Gosen  
img

Mooie foto van Noud, ik was toen 6 jaar en heb hem aan de deur zien staan.


Datum: 29-02-2012
Naam: Petra Hansum van Dommelen  
img

Kent iemand dan ook de familie van den Brink. Zij woonden hiernaast. Adriaan van den Brink, Toos van den Brink- van Hoek en hun zoon Kos. Mijn opa en oma van Hoek woonden er tegenover op nummer 12. Toos is mijn tante. Ik zelf heb een tijdje rond 1960 op nummer 12 gewoond.
Inmiddels is de gehele familie overleden en ik zoek informatie en/of oude foto's.


Datum: 01-03-2012
Naam: Wim Gosen  
img

Deze foto is op Versantvoortstraat 25, wij woonden op 21, op 23 woonde ook een van Kollenburg, dat was Herman, en wij woonden eerst op 12 en hebben geruild met van Hoek, en tegenover 12 was nummer 9 daar woonde familie v d Brink met zoon Kees, en die is op zeer jonge leeftijd verongelukt met zijn motor. Gr, Wim


Datum: 04-03-2012
Naam: Petra Hansum van Dommelen  
img

Hoi Wim, bedankt voor de info. Nu weet ik ook op welk nummer tante Toos woonde. Wanneer zijn jullie verhuisd van nummer 12? Volgens mijn gegevens hebben mijn opa en oma van Hoek daar gewoond. Toen opa (Petrus) in 1956 stierf bleef oma alleen achter. Daarom zijn mijn ouders gaan inwonen bij oma. Mijn boer Jurgen is hier in 1960 geboren. Aan het begin van de straat, aan de even zijde, woonde mijn vriendje Bennie Mol, zegt je dat iets??
Mijn neef Kees is inderdaad met zijn motor verongelukt. dat was begin 70 er jaren. In militaire dienst had hij hersenvliesontsteking gekregen en had daar epilepsie aan overgehouden. Toch mocht hij motorrijden!! Bij Vught is hij toen verongelukt. Tante Toos was toen op vakantie en oom Adriaan was alleen thuis. Het heeft een tijdje geduurd voordat Kees begraven kon worden, want tante Toos was niet bereikbaar. Later zijn Toos en Adriaan verhuisd naar de Bredalaan.


Datum: 04-03-2012
Naam: Ger Gosen  
img

Nou, ik ken Noud nog wel, maar van veeeeeeel later. Bij die foto bestond ik nog niet. 't was wel een mooi menneke! Maar wie is nou dat meiske?


Datum: 05-03-2012
Naam: Ger Gosen  
img

Petra,
Bennie van Mol en en z'n broers Gerard en Sjef. Die ken ik goed. Gerard is indertijd getrouwd met een meisje uit de Magnoliastraat, ben even haar voornaam kwijt, maar ze heet met haar achternaam van Willigen. Met Sjef heb ik vroeg veel contact gehad en nog een tijd mee gevoetbald met meerdere vrienden uit onze buurt bij Nieuw Woensel. O.a. met Frank van Kollenburg, Peter Bruinius (van de Bakker) beiden ruim 2 jaar geleden overleden (55 j.), Peter Bok, Leenderweg, en Willie van Bakel Bloemenplein. Wel allemaal van een latere generatie als Noud Lamers overigens.


Datum: 05-03-2012
Naam: Sjef van Gestel  
img

Beste Petra,
Zoals je ziet heb ik op 14 feb2009 al gereageerd op de foto. Wij woonden met ons gezin van 8 personen op nummer 19. Vele jaren lang, naast Piet en Kee en hun kinderen: Toos, Theo en Annie. Theo was een vriend van mij en van mijn oudste broer Harrie.Het was een leuke tijd! We hadden veel ruimte in de omgeving. Daar hebben we veel kattekwaad uitgehaald. Theo is verhuisd naar Amsterdam. Hij is nog op onze eerste reünie geweest.,maar daarna nooit meer iets vernomen. Annie ben ik helemaal uit het oog verloren.Met Toos en Adriaan hadden wij bijna dagelijks kontakt. Hij was een tijd de leider van ons voetbalelftal. Dat was na de bevrijding. Dat was armoede troef. We voetbalden op z.g. kistjes (hoge schoenen die we van de Engelsen hadden gekocht. H.G. Sjef.