Album beheren

Met de "album-functie" kunt u een persoonlijk album samenstellen uit de totale verzameling van beeldmateriaal van de Stichting Eindhoven in Beeld.
Als u nog niet bent aangemeld als albumgebruiker dient u zich eerst te registreren. Op deze registratiepagina vult u uw naam, emailadres en door u gekozen wachtwoord in. Eventueel kunt u ook nog wat persoonlijke informatie toevoegen over de inhoud van uw album. Tevens dient u aan te geven of uw album zichtbaar is voor anderen en of u een email wenst als er een reactie geplaatst wordt op een foto die u in uw album heeft opgenomen.

Nadat u bent geregistreerd als albumgebruiker kunt u zich aanmelden met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Als u uw wachtwoord bent vergeten, dient u de knop "wachtwoord vergeten" aan te klikken. In het venster dat nu geopend wordt, vult u uw emailadres in dat u heeft gebruikt bij het eerder aanmelden. U klikt op de knop "verstuur" en er wordt een email verzonden naar uw emailadres.

In de mail die naar uw adres verstuurd is, vindt u een zgn. "hyperlink". Als u deze activeert, wordt er een pagina geopend waar u zich met een uw nieuw wachtwoord kunt aanmelden. Dit wachtwoord dient twee maal te worden ingevuld. Als u op de knop "verstuur" klikt, krijgt u een vervolgpagina waarmee u zich weer kunt aanmelden met het zojuist vernieuwde wachtwoord. Als u bent aangemeld, verschijnt er een extra knop op de fotopagina waarmee u deze foto in uw album kunt plaatsen. Als u uw album heeft afgeschermd voor derden en u wilt uw eigen album zien, dient u zich natuurlijk wel eerst aan te melden.
Array ( )