EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

22495

Bijdrager:

Jaar:

1960

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Jeugdelftal V.V. Tongelre (2)

Beschrijving

ZOEKPLAATJE! Wie weet welk elftal dit is? Uit welk jaar? Welke jongens? Bekend is: knielend 2e links R. Hernaus; 4e L.T. Rulkens; 5e Kees Wijn


Geplaatst op

03-12-2009

Reacties:

Datum: 03-12-2009
Naam: P.Guns  
img

Staand 2e van rechts Toon Gruijters.


Datum: 04-12-2009
Naam: Paul van Erp  
img

Boven, derde van links: Jan de Groot. Midden onder: Ad v.d. Pas.


Datum: 04-12-2009
Naam: Peter Cocu  
img

Linksboven achternaam Franz, vierde van links is er eentje van Van der Aalst of Van Megen? Rechtsboven Harry van Litsenburg, razendsnel met beperkte techniek. Ik ben hem later nog eens bij Bladella tegengekomen. De rest van de namen klopt volgens mij aardig.


Datum: 04-12-2009
Naam: Peter Cocu  
img

VIerde van linksboven moet zijn Zegers (i.p.v. Van Megen). Als je ouder wordt, merk je soms dat je namen en/of plaatsbepalingen en/of tijdsbepalingen verwisselt of door elkaar haalt. Bij van der Aalst (Jan v. Riebeecklaan) werd denk ik niet gevoetbald, bij Zegers wel. Vandaar.


Datum: 04-12-2009
Naam: Rudy Vogels  
img

Peter, bij Van der Aalst werd wel gevoetbald, Een van de betere voetballers in een A-elftal was Jos van der Aalst, helaas is hij verongelukt op naar ik meen 14- of 15-jarige leeftijd (1970), op de kruising Piuslaan/Geldropseweg. Op de dag van zijn begrafenis waren alle wedstrijden van Tongelre afgelast.


Datum: 07-01-2010
Naam: Tiny Rulkens  
img

Tweede van links knielend is volgens mij niet Ronny Hernaus, maar Jantje van Rooy.


Datum: 07-01-2010
Naam: Peter Cocu  
img

Helaas Rudy Vogels heb je helemaal gelijk, ik was al wel uitgetrouwd en speelde inmiddels bij een andere vereniging maar mijn ouders woonden toen nog wel op de Jan v. Riebeeklaan toen dat gebeurde. Het was een groot gezin bij Van der Aalst, ik heb er zelf niet veel bij Tongelre zien spelen en van Zegers wel, vandaar mijn verwisseling. Enne Tiny ik weet niet wie Jantje van Rooy is of was maar ik had wel ernstige twijfels bij de naam van Ronny Hernaus.


Datum: 08-01-2010
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Die twijfels over namen en die vergeten namen kan allemaal goed komen als jullie naar het jubileumfeest van RKVV gaan komen. Geef daartoe op tijd je naam en adresgegevens door aan de feest-organisatie van het 90-jarig bestaan (tongelre90jaar@rkvvtongelre.nl). << zie ook deze site bij Nieuws/Agenda, Reünies (red.)>>


Datum: 15-02-2010
Naam: Tini Rulkens  
img

Dit is het elfal b4 uit 1960, bijkans hetzelfde elftal als b7 (foto 17910) dat een jaar eerder kampioen werd.  En Peter kijk maar op die foto want daar staat Jantje van Rooy ook op (zittend eerste van links, naast mij).


Datum: 02-07-2016
Naam: Harrie van der Linden  
img

Als mijn geheugen me niet in de steek laat, zou de speler uiterst rechtsboven Jack van Litsenburg zijn (oude dienstmaat).