EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

37765

Bijdrager:

Jaar:

2017

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

217 Looiakkers

Straat:

Stadswandelpark

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

The Jerseys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Summer in the Sixties

Beschrijving

Op zondag 3 september jl. vond voor de vijfde maal een Summer in the Sixties (SitS) plaats op de muziekkiosk in het Stadswandelpark. SitS is een evenement georganiseerd door de werkgroep Back to the Sixties Eindhoven, onder auspiciën van de Stichting Wim van Doorne Muziekkiosk. Ook dit jaar weer vier Eindhovense bands in de line up: The Savoy Jazzmen, Old Fashion (vh. Fashion 66), The Jerseys en Mac Taple. SitS vloeide voort uit de populaire Back to the Sixties-events die de werkgroep organiseerde in de jaren 2006-2012. Ook dit jaar weer mooi weer en een massale opkomst, getuige o.a. dit panoramaplaatje, met de Jerseys in actie.
Voor meer foto's: zie www.spanglefish.com/sixties.
Klik hier voor twee extra foto's (met dank aan Ad Thijssen). Daarop ziet u ook de intussen gebruikelijke show van sixties-bromfietsen, waarvan er elke keer eentje tot mooiste wordt gekozen.


Geplaatst op

08-09-2017

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 13-09-2017
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

SitS al vijf jaar het mooiste feestje in Eindhoven, voor Eindhoven (en iedereen van overal) en door Eindhoven, daarvoor zeven jaar Back to the Sixties.
Helaas weten ze dat bij het ED niet want we zien ze nooit tijdens het evenement, laat staan dat er ooit een leuk stukje van in de krant komt daags erna. Jammer, want ze waren weer wel bij de buren op 3 september jl. Hallo cultuur!


Datum: 14-09-2017
Naam: Ben Brekelmans  
img

Tsja, Marijke, zoals het spreekwoord zegt: een profeet wordt in eigen land niet geëerd. Niet dat wij pretenderen, profeet te zijn. Maar toch... Gelukkig lukt het nog steeds, ook zonder E.D.-support. En in 2018 alweer, op zondag 2 september. En weer echt Eindhovens, let maar op!


Datum: 14-09-2017
Naam: P Hertogs  
img

Hoezo het mooiste feestje in Eindhoven? Er waren op 3 september zeven locaties waar je volop kon genieten van de cultuur in Eindhoven. Men moet natuurlijk bij het ED een keus maken en kennelijk was dat van jullie niet goed genoeg. Dat vinden Marijke en Ben natuurlijk niet, maar die preken voor eigen parochie.


Datum: 22-01-2022
Naam: bert van herk  
img

Helemaal mee eens, hr Hertogs, maar het is toch een hele prestatie om van een schuifdeurbandje tot de kiosk en de lokale kroeg te komen.