";

 

Welkom
Welkom op de website van de Stichting Eindhoven in Beeld. De website, die het grootste fotoalbum van Eindhoven bevat, is bedoeld voor iedereen die Eindhoven een warm hart toedraagt..
Zij wil een beeld geven van Eindhoven vanaf haar ontstaan. Een beeld van de stad, een beeld van wat daar te zien was en te zien is en een beeld van de Eindhovense samenleving toen en nu. Het materiaal daarvoor komt uit allerlei bronnen. Bij het plaatsen van fotomateriaal en commentaren houden we rekening met wettelijke voorschriften en normen van goed fatsoen. Meent u echter dat regels of normen worden overschreden, laat het ons direct weten, zodat we passende maatregelen kunnen nemen.

Fotomateriaal
Het grote succes dankt www.eindhoveninbeeld.com vooral aan het interactieve aspect van de website. Immers iedereen kan op vrij eenvoudige wijze zijn of haar foto's en commentaren insturen. We zijn ook áltijd op zoek naar nieuw materiaal, dat misschien wel bij u op zolder ligt of in een la of in een van uw fotoalbums. Heeft u iets, reageer dan direct. Stuur uw foto's in via deze site of via een e-mail aan redactie@eindhoveninbeeld.com. Bezit u geen scanner of heeft u problemen met inscannen? Wij helpen u graag. E-mail de redactie. Bellen naar een van de redacteuren (via 040-2116072) kan natuurlijk ook.

Over de homepagina
Op de homepagina ziet u de 3/4 laatstgeplaatste foto's. Wilt u er meer zien, dan klikt u gewoon rechtsboven in de grijze balk op "Servicerubrieken" en kiest dan de optie "50 Nieuwste foto's". Dan ziet u de laatste 50 foto's.
Daarnaast ziet u een filmstrip met de laatste 4 geplaatste video's.
Ook kunt u de laatste 20 commentaren op de foto's en video's bekijken.
In het zoekvak zoekt u op het nummer, de titel en de omschrijving van de foto's. Voor andere zoekmogelijkheden klikt u op "Uitgebreid zoeken".

Algemene Voorwaarden
Het beeldforum van de Stichting Eindhoven in Beeld kent vanzelfsprekend gebruiksvoorwaarden en gedragsregels. Als u daar meer over wilt lezen, ga dan naar de Algemene voorwaarden.

Vrijwilligers
De Stichting Eindhoven in Beeld werkt zonder subsidies en met alleen maar vrijwilligers. Daarom zijn we natuurlijk blij met elke gift van gebruikers en andere fans. Het bankrekeningnummer (IBAN) bij de ING-bank is NL36 INGB 0005 3008 10.

Aanpassingen aan de website
Beste bezoeker,
We werken voortdurend aan de verbetering van de website.
Tijdens werkzaamheden aan de website zullen we daarbij testen moeten uitvoeren.
We ontkomen er niet aan dat dit zichtbaar is voor u als bezoeker.
Heeft u als bezoeker opmerkingen, suggesties of andere commentaren, laat het ons dan a.u.b. weten via
ICT@eindhoveninbeeld.com
Onze excuses voor het ongemak.